Terug naar overzicht

BeachBam! E/F toernooi Alliance (nieuw!)

Naam toernooi
BeachBam! E/F toernooi Alliance (nieuw!)
Beschrijving toernooi

Doe mee met het eerste Alliance Beach Bam! E/F toernooi voor 3-, 6- en 8-tallen. Sluit samen met je team het seizoen af met een Bam! Ben je nieuwsgierig hoe het is om met je huidige F-team al even in een 6-tal te spelen of wil je gewoon nog even lekker een paar partijtjes spelen met je team? Dit is de laatste mogelijkheid bij Alliance voor de zomervakantie!

Wedstrijdjes en fun!
Het thema van het toernooi is: lekker chillen zoals op het strand. Uitrusten op de lekkere strandstoelen en je krijgt je lunch onder een parasol. En natuurlijk zal een gezellig muziekje niet ontbreken. Tijdens in totaal 100 minuten hockey knal je met je team een paar goals. Tussen de wedstrijden door hoef je je niet te vervelen, je leert tricks, strafballen schieten en er zijn waterspellen. Ben je helemaal uitgeput dan is het tijd voor chillen met een ijsje.

De leukste outfit
Overtuig de jury op de catwalk dat jouw team bestaat uit echte Beach Bam!mers met de creatiefste (strand)outfit en verdien een mooie prijs.

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per team € 115,- voor 3- en 6-tallen (max. 8 spelers) en € 125,- voor 8-tallen (max. 10 spelers) + 2 begeleiding inclusief lunch. Extra begeleiding en extra speelsters betalen € 7,50,- pp. Hiervoor krijg je een tot in de puntjes toe geregeld hockey toernooi met lunch, versnapering en uiteraard voor ieder team een prijs.

Land
Nederland
Club
Alliance (M.H.C.)
Club adres
Sportparklaan 8
2103 VT
HEEMSTEDE
Club website
www.mhc-alliance.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
E
Discipline
Veldhockey
Datum start
29-06-2019
Datum eind
29-06-2019
Tijd start
10:00
Tijd eind
16:00
Website
www.beachbam.nl
Kosten (per team)
€ 115,- voor 3- en 6-tallen (max. 8 spelers) en € 125,- voor 8-tallen (max. 10 spelers) + 2 begeleiding inclusief lunch
Kosten (per speler/persoon)
Extra begeleiding en extra speelsters betalen € 7,50,- pp
Naam contactpersoon
Bart Smulders
E-mailadres contactpersoon
toernooien@mhc-alliance.nl
Telefoonnummer contactpersoon
0653309106
Aanmelden voor toernooi