Terug naar overzicht

Blauwe Kers O12 Hockeytoernooi

Naam toernooi
Blauwe Kers O12 Hockeytoernooi
Beschrijving toernooi

The D 2 play…… !

Op zondag 02 Juli 2023 zal het 3e Blauwe Kers O12 hockeytoernooi plaatsvinden. Een toernooi waarbij ieder recreatief hockey team heerlijk kan hockeyen op het sportpark ’t Oudven van HC Mierlo. Ook zijn er vele extra activiteiten deze dag!
Tussen de wedstrijden en activiteiten door is er voldoende tijd om te chillen (met je eigen team of andere deelnemende teams) in je eigen versierde tent, in ons clubhuis of op ons festival-terrein op ons sportcomplex. En het team die de mooiste tent of chillplek heeft gecreëerd, kan eveneens rekenen op een mooie prijs (SHOW OFF). En dat onder aanvoering van vette beats vanuit de muziekinstallatie.
Buiten het hockeyen, zijn er tal van extra activiteiten en prijzen te winnen, zoals; OBSTACLE RUN (Wie is het meest behendig met hockeystick en bal),AIM, PUSH, GOAL!! (welk team weet via het sportgaten doek zoveel mogelijk punten te scoren),
DRESS TO IMPRESS (welk team heeft het mooiste tenue) en welk team bedwingt de Bootcamp stormbaan als snelste (TEAMWORK).
Wat we ook verwachten is dat ieder team vanuit huis een eigen gebakken taart o.i.d. meebrengt. En deze zullen we dan na de jurering (CAKE & PIE CONTEST) met alle andere taarten/baksels gezamenlijk gaan opeten.

Land
Nederland
Club
Mierlo (H.C.)
Club adres
Oudvensestraat 9
5731 SH
Mierlo
Club website
www.hcmierlo.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Veldhockey
Datum start
02-07-2023
Datum eind
02-07-2023
Tijd start
09:00
Tijd eind
16:00
Website
www.Blauwekers.nl
Kosten (per team)
€250 bestaand uit 13 deelnemers
Kosten (per speler/persoon)
€15 voor elk extra deelnemer
Naam contactpersoon
Blauwe Kers hockeytoernooi
E-mailadres contactpersoon
D@blauwekers.nl
Telefoonnummer contactpersoon
0492-664566
Aanmelden voor toernooi