Terug naar overzicht

Blauwe Kers O14 Hockeytoernooi

Naam toernooi
Blauwe Kers O14 Hockeytoernooi
Beschrijving toernooi

C you there….!

Op zaterdag 01 Juli 2023 zal het 5e Blauwe Kers O14 hockeytoernooi plaatsvinden. Een toernooi waarbij ieder recreatief hockey team heerlijk kan hockeyen op het sportpark ’t Oudven van HC Mierlo. Ook zijn er vele extra activiteiten deze dag!
We starten ’s-ochtends om 09:00 uur met de wedstrijden en eindigen om ca 16:00 uur. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.
Tussen de wedstrijden en activiteiten door is er voldoende tijd om te chillen (met je eigen team of andere deelnemende teams) in je eigen versierde tent of op ons festivalterrein op ons sportcomplex. En het team die de mooiste tent of chillplek heeft gecreëerd, kan eveneens rekenen op een mooie prijs (SHOW OFF). En dat onder aanvoering van vette beats vanuit de muziekinstallatie.
Buiten het hockeyen, zijn er tal van extra activiteiten en prijzen te winnen, zoals; AIM, PUSH, GOAL!! (welk team weet via het sportgaten doek zoveel mogelijk punten te scoren), BEST GOALIE (welk team heeft de beste goalkeeper) en DRESS TO IMPRESS / CHECK OUR SWAG (welk team heeft het mooiste tenue). En welk team bedwingt de Bootcamp stormbaan als snelste (TEAMWORK).
Wat we ook verwachten is dat ieder team vanuit huis een eigen gebakken taart o.i.d. meebrengt. En deze zullen we dan na de jurering (CAKE & PIE CONTEST) met alle andere taarten/baksels gezamenlijk gaan opeten.
Meer info: www.blauwekers.nl

Land
Nederland
Club
Mierlo (H.C.)
Club adres
Oudvensestraat 9
5731 SH
Mierlo
Club website
www.hcmierlo.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
C
Discipline
Veldhockey
Datum start
01-07-2023
Datum eind
01-07-2023
Tijd start
09:00
Tijd eind
16:00
Website
www.Blauwekers.nl
Kosten (per team)
€250 bestaand uit 13 deelnemers
Kosten (per speler/persoon)
€15 voor elk extra deelnemer
Naam contactpersoon
Blauwe Kers hockeytoernooi
E-mailadres contactpersoon
c@blauwekers
Telefoonnummer contactpersoon
0492-664566
Aanmelden voor toernooi