Terug naar overzicht

BMHV Startup toernooi voor C- jeugd (ochtend) en B jeugd (middag)

Naam toernooi
BMHV Startup toernooi voor C- jeugd (ochtend) en B jeugd (middag)
Beschrijving toernooi

Het BMHV Startup toernooi 24 augustus 2019 wordt georganiseerd om de Meisjes C en B en Jongens B en C teams liefst in de 1e klasse (of hoog 2de klasse) in hun nieuwe samenstelling klaar te stomen voor het aankomende hockeyseizoen.

Het toernooi vindt plaats twee weken voordat de competitie 2019-2020 van start zal gaan in district Midden-Nederland. Ofwel, een perfecte seizoen voorbereiding. Nu de teams grotendeels bepaald worden/zijn zal dit toernooi een ideale opwarmer vormen voor de competitie. Dus.... willen jullie goed voorbereid zijn en meteen een goede start van het nieuwe seizoen maken aarzel dan niet en geef jullie team(s) op.

Net als vorige jaren spelen we per jeugdcategorie een dagdeel, zodat geen lange wachttijden tussen de wedstrijden ontstaan. Door de grote poules (5 teams) speelt ieder team 4 wedstrijden van 20-25 minuten in één dagdeel; de C-jeugd in de ochtend (8.30 - 12.30) en de B-jeugd in de middag (13.00 -17.00)

Wedstrijden worden geleid door CS+ en A-scheidsrechters van BMHV. EHBO post is aanwezig. Elk team ontvangt een Goody bag met drinken en snacks (geen lunch) en we hebben natuurlijk muziek.

Laat ons snel, maar zeker vòòr 10 augustus weten of wij op 1 of meerdere teams van jullie club kunnen rekenen door contact op te nemen met ondergetekende via cindybres71@gmail.com. Vorige jaar zaten sommige poules snel vol, dus uiteraard geldt wie het eerst komt... Eventuele vragen kunnen gesteld worden via dit mailadres.

Vergeet niet bij aanmelding aan te geven of jullie een jongens of meisjes team(s) inschrijven, in welke categorie (B of C) en in welke klasse het team in de competitie zal uitkomen zodat we hier bij het maken van het wedstrijdschema rekening mee kunnen houden.

Met sportieve groet,
Namens de toernooi commissie
Cindy Bres

Land
Nederland
Club
Baarnse (M.H.V)
Club adres
De Geerenweg 10
3741 RS
Baarn
Club website
www.bmhv.nl
Soort
Prestatiegericht
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
B
Discipline
Veldhockey
Datum start
24-08-2019
Datum eind
24-08-2019
Tijd start
09:00
Tijd eind
17:00
Kosten (per team)
85,-
Naam contactpersoon
Cindy Bres
E-mailadres contactpersoon
cindybres71@gmail.com
Telefoonnummer contactpersoon
06 37144202
Aanmelden voor toernooi