Terug naar overzicht

D-Sandsation Toernooi

Naam toernooi
D-Sandsation Toernooi
Beschrijving toernooi

Vorig jaar heeft het Sandsation toernooi voor de tweede keer plaatsgevonden in het Zeeuwse Vlissingen voor de C en B jeugd. Samen met het zomerse weer, het mooie complex en bijna 450 geweldige deelnemers, begeleiders en vrijwilligers uit binnen- en buitenland was dit een onvergetelijk toernooi. De sportieve activiteiten binnen en buiten het veld waren leuk om te zien. Natuurlijk mocht een geweldig feest op dezaterdagavond ook niet ontbreken.

Mede dankzij de ontzettend leuke reacties na afloop van ons toernooi hebben wij besloten om dit jaar, naast Sandsation 2019, ook D-Sandsation te organiseren. Op maandag 10 juni, aansluitend op Sandsation 2019, zal de eerste editie voor de D-jeugd plaatsvinden.

Het programma zal uiteraard weer voor het grootste deel bestaan uit het spelen van wedstrijden. Naast het hockey zal er ook veel vermaak zijn buiten de velden. Met dit jaar een uitdagende attractie voor jong en oud. Het volledige programma is te vinden onder het kopje ‘programma’ op de website.

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 mei 2019. De eerste 10 teams ontvangen een originele Sandsation Gadget. Inschrijven kan via de website www.sandsationtoernooi.nl onder het kopje D-Sandsation.

Land
Nederland
Club
Walcheren (H.C.)
Club adres
Sportweg 10
4387 PM
VLISSINGEN
Club website
www.hcwalcheren.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Veldhockey
Datum start
10-06-2019
Datum eind
10-06-2019
Tijd start
10:00
Tijd eind
18:00
Website
www.sandsationtoernooi.nl
Kosten (per team)
250
Naam contactpersoon
Kjeld Crucq
E-mailadres contactpersoon
sandsation@hcwalcheren.nl
Aanmelden voor toernooi