Terug naar overzicht

Echtwel010 BP College Toptoernooi (D/C)

Naam toernooi
Echtwel010 BP College Toptoernooi (D/C)
Beschrijving toernooi

R.H.V. Leonidas organiseert samen met BP College het Echtwel010 BP College Top Toernooi. Hét (opwarm)toernooi waar topteams het tegen elkaar opnemen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de professionals van BP College voor de beste tips om je team een top start te geven. Echtwel een 010 Must Do!

Wanneer en voor wie is het toernooi?
Het Echtwel010 BP College Top Toernooi zal op zaterdag 20 augustus 2022 plaats vinden bij RHV Leonidas. Een toernooi voor de 1e klasse D-jeugd en de Topklasse C-jeugd.

Wat is het programma?
De aanvangstijd is 9:00 uur. Elk team speelt gedurende de dag minimaal vier wedstrijden van 35 minuten (2x17,5 minuut). Tussen de wedstrijden door kun je met je team meedoen aan uitdagende activiteiten verzorgd door de toppers van BP College. In de middag verzorgen we een lunch voor jullie team. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de verwachting dat de laatste wedstrijd om 17:00 uur klaar zal zijn. Daarna is het tijd voor het avondeten en natuurlijk de prijsuitreiking. Gedurende de dag zorgen we voor gezellige muziek, zijn er EHBO-ers aanwezig en helpen enthousiaste vrijwilligers mochten er vragen zijn.

Wat gaat het kosten?
De kosten voor een team zijn € 325,00. Dit is gebaseerd op 14 spelers/speelsters, 2 begeleiders en 1 scheidsrechter. Hiervoor kun je minimaal 4 wedstrijden van 35 minuten spelen, kun je deelnemen aan de uitdagende activiteiten van BP College en verzorgen we voor elk teamlid, begeleider en scheidsrechter lunch, diner en drinken tussendoor. Voor elk team is er een eigen teamtafel onder onze overkapping. Super gezellig! Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te verdienen. Bij inschrijving van een extra teamlid of begeleider wordt er € 17,50 (p/p) in rekening gebracht.

Eigen scheidsrechter meenemen?
Ieder team dient een eigen scheidsrechter mee te nemen. Deze scheidsrechter fluit de wedstrijden van zijn/haar eigen team. R.H.V. Leonidas heeft een beperkt aantal (jeugd)scheidsrechters die tegen een vergoeding kunnen worden ingezet. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact met ons op.

Hoe kun je inschrijven?
via www.leonidas.nl (klik op “evenementen” en daarna “toernooien”). Hier staat nogmaals alle informatie en het inschrijfformulier.

Wat zijn de inschrijfvoorwaarden?
Om de aanmelding definitief te maken, dien je een aanbetaling op het toernooigeld van € 75,00 te voldoen. Uiterlijk dinsdag 26 juli 2022 dient het resterende bedrag op de toernooirekening te zijn bijgeschreven.

Wat doet de toernooicommissie bij over inschrijving?
Bij te veel inschrijvingen werken wij met een wachtlijst. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Bij deelname van 32 teams gaat het toernooi door. Indien er minder teams zich hebben ingeschreven, is het mogelijk dat het toernooi niet zal plaatsvinden.

Hoe moet je de betaling voldoen?
De (aan)betaling dient te geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA 045 82 66 493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MC1, Echtwel010 BP College Toptoernooi, 20 augustus 2022).

Wanneer krijg je de bevestiging?
Wanneer we een volledig inschrijfformulier van je hebben ontvangen én je aanbetaling bij ons is bijgeschreven, krijg je van ons een bevestiging per mail. Uiterlijk vier dagen voor aanvang van het toernooi ontvang je van ons een mail met de laatste informatie. Op de dag van het toernooi ontvang je een programmaboekje.

Heb je vragen?
Wil je iets meer informatie voordat je je team inschrijft? Neem dan contact met ons op via leonidastoernooien@gmail.com.

Hoe zit het met de corona maatregelen?
R.H.V. Leonidas volgt de landelijke richtlijnen. Mocht het toernooi door corona maatregelen of mogelijke andere oorzaken niet plaats kunnen vinden, dan krijg je het inschrijfgeld volledig teruggestort. In alle andere gevallen retourneren wij geen inschrijfgelden.

Land
Nederland
Club
Leonidas (R.H.V.)
Club adres
Toepad 95
3063 NJ
Rotterdam
Club website
www.leonidas.nl
Soort
Prestatiegericht
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
C
Discipline
Veldhockey
Datum start
20-08-2022
Datum eind
20-08-2022
Tijd start
09:00
Tijd eind
17:00
Website
https://www.leonidas.nl/toernooien#DCTopToernooi
Kosten (per team)
€ 325,00
Naam contactpersoon
Hans Bakker
E-mailadres contactpersoon
leonidastoernooien@gmail.com
Aanmelden voor toernooi