Terug naar overzicht

EchtWel010 Breedte Toernooi O12&O14

Naam toernooi
EchtWel010 Breedte Toernooi O12&O14
Beschrijving toernooi

Ben jij voor jouw team op zoek naar een mooie afsluiter van hethockeyseizoen? Dan ben je aan het goede adres! Want RHV Leonidas organiseert het EchtWel010 O12&O14 Toernooi voor breedte teams. Het belooft Gers te worden! Echtwel een 010 Must Do!

Wat kun je verwachten?
Een gezellige dag met je team om het hockeyseizoen op een leuke manier af te sluiten. Nog één keer lekker samen hockeyen tegen leuke tegenstanders in een sportieve sfeer. Pakken jullie de prijs voor de beste hockeyprestatie of het sportiefste team? Natuurlijk is er lekker eten en drinken gedurende de dag. Je hebt je eigen teamtafel in onze overdekte hal, zodat je tussen de wedstrijden door lekker met elkaar kunt chillen en terugkijken op het afgelopen seizoen. Wij van EchtWel010 zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Meer informatie:
Is dit iets voor jouw team? Lees dan verder voor alle informatie over het Echtwel010 Breedtetoernooi O12&O14.

Wanneer en voor wie is het toernooi?
Het toernooi zal op zaterdag 24 juni 2023 plaats vinden bij RHV Leonidas in Rotterdam. Een toernooi voor O12 en O14 jeugd (jongens en meisjes) spelend in de 2e t/m 6e klasse. Teams worden zoveel mogelijk ingedeeld naar niveau.

Wat is het programma?
De aanvangstijd is 9:30 uur. Elk team speelt gedurende de dag minimaal vier wedstrijden van 25 minuten. In de middag ontvangt elk team een lunch. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de verwachting dat de laatste wedstrijd om 17:15 uur klaar zal zijn. Aansluitend zal het avondeten worden geserveerd en de prijsuitreiking plaats vinden. Gedurende de dag zorgen we voor gezellige muziek, zijn er EHBO-ers aanwezig en helpen enthousiaste vrijwilligers mochten er vragen zijn.

Wat gaat het kosten?
De kosten van een team zijn € 305,00. Dit is gebaseerd op 13 spelers/speelsters, 1 begeleider en 1 scheidsrechter. Hiervoor kun je minimaal 4 wedstrijden van 25 minuten spelen en verzorgen we voor elk teamlid, begeleider en scheidsrechter lunch, diner en drinken tussendoor. Voor elk team is er een teamtafel onder onze overkapping. Super gezellig! Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te verdienen. Bij inschrijving van een extra teamlid of begeleider wordt er € 20,00 (p/p) in rekening gebracht.

Eigen scheidsrechter meenemen?
Ieder team dient een eigen scheidsrechter mee te nemen. Deze scheidsrechter heeft een scheidsrechterskaart van de KNHB. Hij/zij fluit de wedstrijden van zijn/haar eigen team. Leonidas heeft een beperkt aantal (jeugd)scheidsrechters die tegen een vergoeding kunnen worden ingezet. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact met ons op.

Hoe kun je inschrijven?
Inschrijven kun je via www.Echtwel010.nl

Wat zijn de inschrijfvoorwaarden?
Om de aanmelding definitief te maken, dien je (binnen drie dagen na inschrijving) een aanbetaling op het toernooigeld van € 50,00 te voldoen. Uiterlijk vrijdag 9 juni 2023 dient het resterende bedrag op de toernooirekening te zijn bijgeschreven.

Wat doet de toernooicommissie bij over inschrijving?
Bij te veel inschrijvingen werken wij met een wachtlijst per categorie. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Bij deelname van 26 teams gaat het toernooi door. Indien er minder teams zich hebben ingeschreven, is het mogelijk dat het toernooi niet zal plaatsvinden.

Hoe moet je de betaling voldoen?
De (aan)betaling dient te geschieden op rekeningnummer NL 32 ABNA0458266493 t.n.v. R.H.V. Leonidas te Rotterdam. Vermeld hierbij teamnaam, naam van het toernooi en de toernooidatum (bijv. Leonidas MO12-3, Echtwel010 O12&O14 Toernooi, 24 juni 2023).

Wat doet de toernooicommissie bij over inschrijving?
Bij te veel inschrijvingen werken wij met een wachtlijst. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Bij deelname van 32 teams gaat het toernooi door. Indien er minder teams zich hebben ingeschreven, is het mogelijk dat het toernooi niet zal plaatsvinden.

Wanneer krijg je de bevestiging?
Wanneer we een volledig inschrijfformulier van je hebben ontvangen én je aanbetaling bij ons is bijgeschreven, krijg je van ons een bevestiging per mail. Uiterlijk vier dagen voor aanvang van het toernooi ontvang je van ons een mail met alle praktische informatie voor de dag.

Heb je vragen?
Wil je iets meer informatie voordat je je team inschrijft? Neem dan contact met ons op via leonidastoernooien@gmail.com.

Land
Nederland
Club
Leonidas (R.H.V.)
Club adres
Toepad 95
3063 NJ
Rotterdam
Club website
www.leonidas.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Veldhockey
Datum start
24-06-2023
Datum eind
24-06-2023
Tijd start
09:30
Tijd eind
18:00
Website
https://www.echtwel010.nl/Breedte-Toernooi
Kosten (per team)
€ 305,00
Kosten (per speler/persoon)
€ 20,00
Naam contactpersoon
Hans Bakker
E-mailadres contactpersoon
Leonidastoernooien@gmail.com
Aanmelden voor toernooi