Terug naar overzicht

Hemels-D Toernooi op HC Bloemendaal – 17 juni 2023 – jongens & meisjes O12

Naam toernooi
Hemels-D Toernooi op HC Bloemendaal - 17 juni 2023 - jongens & meisjes O12
Beschrijving toernooi

Hockeyclub Bloemendaal nodigt de jongens en meisjes O12-elftallen van jullie club uit voor het enige, echte Hemels D-Toernooi. Het thema dit jaar is Hay D. Dit keer niet als de populaire game, maar op het échte Bloemendaalse platteland!

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 17 juni 2023. Iedereen is welkom vanaf 9.00 uur en de wedstrijden beginnen om 9.30 uur. Rond 16.30 zal het toernooi afgelopen zijn. De teams zullen weer zoveel mogelijk op sterkte worden ingedeeld. Van elk team wordt verwacht dat zij één scheidsrechter meenemen.

Naast het “gewone” hockeyen - op kunstgras én op echt gras! - kan je meedoen aan verschillende andere leuke activiteiten. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen, onder andere voor de beste Hay D-outfit.

Wij gaan net als alle andere jaren er een onvergetelijke Hay D van maken met veel hockey, (country)muziek, een heerlijke lunch en een heleboel lol ☺.

Inschrijven voor dit toernooi kan tot 21 april 2023 via de website www.hcbloemendaal.nl of door een email te sturen naar hemelsd@hcbloemendaal.nl. Let op: de inschrijvingen gaan altijd snel, dus wees er als de kippen bij!

Medio mei wordt de definitieve indeling gemaakt en zullen we een bevestigingsmail versturen naar de deelnemende teams incl. de betaalgegevens. De kosten bedragen € 215,- per O12-elftal (max. 15 personen incl. begeleider(s)).

Als je vragen hebt, kun je een mailtje sturen naar hemelsd@hcbloemendaal.nl.

Wij verheugen ons erop jullie te zien op het Hay D-toernooi!

Sportieve groet,
De toernooicommissie

Land
Nederland
Club
Bloemendaal (H.C.)
Club adres
Aelbertsbergweg 3
2061 AA
Bloemendaal
Club website
www.hcbloemendaal.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Veldhockey
Datum start
17-06-2023
Datum eind
17-06-2023
Tijd start
09:30
Tijd eind
16:30
Website
www.hcbloemendaal.nl
Kosten (per team)
€215 ,-
Kosten (per speler/persoon)
€14,30
Naam contactpersoon
Männy Zegering Hadders
E-mailadres contactpersoon
hemelsd@hcbloemendaal.nl
Aanmelden voor toernooi