Terug naar overzicht

KHC-Strawberries Easter International Hockey Tournament

Naam toernooi
KHC-Strawberries Easter International Hockey Tournament
Beschrijving toernooi

Iedereen klaar voor de 40e editie Strawberries Internationaal Paastoernooi?

Vrijdag 7 en zaterdag 8 april en zondag 9 april 2022 heet onze club je van harte welkom voor een weekend vol hockey, entertainment, feestjes en vooral heel veel gezelligheid.

Zaterdag en zondag staan overdag in het teken van de hockey. Er worden wedstrijden georganiseerd die worden gespeeld op de drie velden. Nieuw is dat dit vanaf 2023 drie watervelden betreft.

Het publiek kan hun favoriete team vanaf de zijlijn of het ruime balkon aanmoedigen onder het genot van een verfrissend drankje. Uiteraard is er tussen de wedstrijden door ruim gelegenheid de tactiek te bespreken en eventueel de strategie aan te passen. Dit om te zorgen dat jullie team kans maakt om in de finale te komen en één van de felbegeerde prijzen te winnen.

Traditiegetrouw starten we de zaterdagochtend met koffie en ochtendgymnastiek. Uit jarenlange ervaring weten we dat dit goed helpt tegen katers van de vrijdag. Tussen de wedstrijden door organiseren we leuke activiteiten en spellen.

Vrijdagavond starten we met een Welkom Terug feestje. Een mooi moment om een drankje te drinken met teamgenoten, oude bekenden weer te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Zaterdagavond/nacht is het gekostumeerde themafeest. Het thema wordt door jullie zelf gekozen! Wees creatief en laat jullie briljante outfits schitteren op het feest.

Land
Nederland
Club
Strawberries (K.H.C.)
Club adres
Waterloolaan 1
1985 EP
Driehuis
Club website
www.khc-strawberries.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Senioren
Dames/Heren
Gemengd
Senioren type
Senioren
Discipline
Veldhockey
Datum start
07-04-2023
Datum eind
09-04-2023
Tijd start
17:00
Tijd eind
00:00
Website
https://easter.khc-strawberries.nl/
Kosten (per speler/persoon)
Inschrijven voor 31 januari 2023: € 60 / Na 31 januari 2023: € 65
Naam contactpersoon
Lieve Oosthoek
E-mailadres contactpersoon
easter@khc-strawberries.nl
Telefoonnummer contactpersoon
0637576389
Aanmelden voor toernooi