Terug naar overzicht

My Future Self- Seniorentoernooi

Naam toernooi
My Future Self- Seniorentoernooi
Beschrijving toernooi

Lieve hockeyliefhebbers,

Op 24 juni staat het leukste senioren hockey toernooi van het jaar weer op de planning: de Hurleyaan. Lieve Hurleyanen!

Het Hurley seniorentoernooi staat weer voor de deur en we kunnen niet wachten om met jou de zomer in te luiden. Tijdens hét evenement van het jaar, op 24 juni, willen we samen met jou hockeyen in de stralende zon, genieten van vers getapt bier en dansen en sjansen tijdens de eeuwigdurende derde helft.

Tijdens dit toernooi vieren we ook nog Hurley’s 90-jarige bestaan. Dat betekent natuurlijk: UITPAKKEN. Denk aan een nóg groter toernooi, met nóg leukere activiteiten en nóg meer mooie mensen.

Toen Hurley 90 jaar geleden werd opgericht droomde het al van het worden van de club die het nu is, met een prachtig complex en nog prachtigere leden. Waar droomde jij van toen je klein was?

Wij presenteren met genoegen:

"MY FUTURE SELF!”

Trek je beste outfit uit de kast! Omarm het verleden en schrijf geschiedenis met ons. Zag jij jezelf vroeger al stukadoor, brandweerman of profvoetballer worden? Of zag de ondeugende mini-jij toch meer in een carrière zwemmend in het geld als pooier, stripper of maffiabaas? Alles kan, niks is te gek! We gaan genieten als kleine kinderen, en de zorgen... die zijn voor morgen.

Wat kan je van ons verwachten?
Zaterdagochtend, 24 juni, arriveren jullie om 11.00 uur in vol ornaat en themakleding bij T.H.C. Hurley. In het clubhuis worden jullie met open armen ontvangen door de Toernooicommissie en krijgt elk team de benodigde informatie. Traditiegetrouw koppelt de commissie elk herenteam aan een willekeurig damesteam en zullen jullie je samenvoegen voor het eerste onderdeel van de dag, hockey! We spelen korte wedstrijden op halve veldjes met mixed teams, met een spannende finale als eindpunt. Geen ster op het veld? Strijd dan met je team voor de Beste Outfit!
Daarnaast regelen wij uiteraard lunch, avondeten en een DJ.

Inschrijven
Net zo enthousiast als vroeger? Dan kun je je opgeven via deze google form, aanpassingen kun je melden tot een week van tevoren via hurleyaan@gmail.com. Let op: minimaal 6 deelnemers.
De inschrijving maak je compleet door het inschrijfgeld over te maken naar NL68 RABO 0303043709 op naam van THC Hurley onder vermelding van club, team en aantal.
Prijs: TBA
Datum: 24 juni

Blijf op de hoogte via onze Instagram!

Liefs,
De Hurleyaan

Land
Nederland
Club
Hurley (T.H.C.)
Club adres
Nieuwe Kalfjeslaan 21
1182 AA
Amstelveen
Club website
www.hurley.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Senioren
Dames/Heren
Gemengd
Senioren type
Senioren
Discipline
Veldhockey
Datum start
24-06-2023
Datum eind
24-06-2023
Tijd start
10:00
Tijd eind
00:00
Website
https://forms.gle/kHfeBZWAE4RJTUz76
Kosten (per team)
TBA
Kosten (per speler/persoon)
TBA
Naam contactpersoon
Hurleyaan
E-mailadres contactpersoon
hurleyaan@gmail.com
Aanmelden voor toernooi