Terug naar overzicht

Paastoernooi

Naam toernooi
Paastoernooi
Beschrijving toernooi

Welkom op de website van de 28ste editie van het internationale Paastoernooi op Mixed hockeyclub Heerhugowaard. Wij hebben weer zin in een geweldig weekend. Als je wilt kan je alvast je team inschrijven, zodat je dit geweldige toernooi niet mist.
Dit traditionele recreanten toernooi is bekend in Nederland en ook buiten de landsgrenzen om de goede mix tussen hockey, gezelligheid en grootse feesten. Zo komen er al jaar en dag teams uit Engeland, Schotland en België! Het toernooi wordt gespeeld op een half veld, 8 tegen 8 (wisselspelers niet meegerekend, maar zijn zeker nodig, en zonder keeper) en duren 20 minuten.
Na aankomst op vrijdag vanaf 19:00 uur wordt er patat geserveerd en worden de eerste wedstrijden gespeeld. Na de eerste wedstrijden barst het feest los tot in de late uurtjes. Op zaterdag beginnen met een heerlijk ontbijt, waarna de wedstrijden verder gaan. Aan het eind van de middag zijn de wedstrijden klaar en is er tijd om gezellig met elkaar na te praten voordat het diner klaar staat om de rest van de avond door te kunnen feesten. De zaterdagavond staat bekend om het themafeest. Dit jaar is het thema; under the sea. Op zondag worden de laatste wedstrijden en kruisfinales gespeeld. Na de prijsuitreiking volgen de bierpong wedstrijden. De kosten voor het toernooi bedragen €40,00 per persoon tenzij je het team inschrijft en betaalt voor 10-02-2020 dan zijn de kosten €35,00 per persoon en dit is inclusief ontbijt en diner.
Voor meer informatie, check onze Facebook pagina:
https://www.facebook.com/eastertournament/
Of stuur een email:
info@paastoernooi.nl

Land
Nederland
Club
Heerhugowaard (M.H.C.)
Club adres
De Vork 7
1704 BX
Heerhugowaard
Club website
www.mhcheerhugowaard.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Senioren
Dames/Heren
Gemengd
Senioren type
Senioren
Discipline
Veldhockey
Datum start
10-04-2020
Datum eind
12-04-2020
Tijd start
17:00
Tijd eind
23:00
Website
https://www.paastoernooi.nl
Kosten (per team)
nvt
Kosten (per speler/persoon)
€40, betaal je voor 10-02-2020 dan zijn de kosten €35,00 pp.
Naam contactpersoon
Sandra de Boer
E-mailadres contactpersoon
info@paastoernooi.nl
Telefoonnummer contactpersoon
072-5714289
Aanmelden voor toernooi