Terug naar overzicht

Pinoké Oceans D toernooi

Naam toernooi
Pinoké Oceans D toernooi
Beschrijving toernooi

Beste D-hockeykanjers,

Na meerdere geslaagde edities is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende Pinoké OCEANS D-toernooi! Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 20 juni.|

Het toernooi is voor alle D-elftallen (breedte teams) die zin hebben om een hele dag veel te hockeyen met daarnaast allerlei extra team-activiteiten en mooie prijzen. Het is ook mogelijk verschillende D-teams te mixen. We delen de poules in op sterkte. Het toernooi begint om 9:30 en is rond 17:00 afgelopen.

Ieder team zorgt voor een eigen scheidsrechter, zodat er wordt gespeeld met 1 uit-scheidsrechter en 1 thuis-scheidsrechter. Een fluitje en een bal krijg je van ons.

Kosten
De kosten voor het toernooi bedragen € 200 per team voor maximaal 13 spelers (€ 15 voor iedere extra speler bij meer dan 13 spelers). Hiervoor krijg je behalve veel plezier een super-hockeydag, een overheerlijke lunch en allerlei extra’s.

Hoe aanmelden?
Aanmelden kan door een email te sturen naar toernooien.djeugd@pinoke.nl. Na bevestiging dat er plek is, graag het inschrijfformulier invullen dat op de site van Pinoké te vinden is en dan terugsturen en het inschrijfbedrag overmaken. Op het inschrijfformulier staat alle informatie. De commissie zal de ontvangst van het bedrag per mail bevestigen. Vanaf dat moment is het team definitief ingeschreven.

We hebben plek voor 25 teams. Schrijf je snel in want VOL = VOL.

Tot 20 juni!

De D-toernooi commissie

Land
Nederland
Club
Pinoké
Club adres
Jan Tooroplaan 46
1182 AE
Amstelveen
Club website
www.pinoke.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
D
Discipline
Veldhockey
Datum start
20-06-2020
Datum eind
20-06-2020
Tijd start
09:30
Tijd eind
16:00
Website
www.pinoke.nl
Kosten (per team)
200
Kosten (per speler/persoon)
vanaf 14e speler 15 euro per speler extra
Naam contactpersoon
Christelle Jamin
E-mailadres contactpersoon
toernooien.djeugd@pinoke.nl
Telefoonnummer contactpersoon
06 41421452
Aanmelden voor toernooi