Terug naar overzicht

Sandsation Toernooi

Naam toernooi
Sandsation Toernooi
Beschrijving toernooi

Vorig jaar heeft het Sandsation toernooi voor de tweede keer plaatsgevonden in het Zeeuwse Vlissingen. Samen met het zomerse weer, het mooie complex en bijna 450 geweldige deelnemers, begeleidersen vrijwilligers uit binnen- en buitenland was dit een onvergetelijk toernooi. De sportieve activiteiten binnen en buiten het veld waren leuk om te zien. Natuurlijk mocht een geweldig feest op dezaterdagavond ook niet ontbreken.

Mede dankzij de ontzettend leuke reacties na afloop van ons toernooi hebben wij besloten om dit jaar Sandsation 2019 te organiseren. Ook dit jaar zal het deelnemersveld bestaan uit C en B teamsuit binnen- en buitenland. Het weekend van 7, 8 en 9 juni, het Pinksterweekend, zal in het teken staan van Sandsation 2019!

Het programma zal uiteraard weer voor het grootste deel bestaan uit het spelen van wedstrijden. Naast het hockey zal er ook veel vermaak zijn buiten de velden. Met dit jaar een uitdagendeattractie voor jong en oud. Het volledige programma is te vinden onder het kopje ‘programma’ op de website.

Inschrijven is mogelijk vanaf 14 januari 2019. De eerste 10 teams ontvangen een originele Sandsation Gadget. Inschrijven kan via de website www.sandsationtoernooi.nl.

Land
Nederland
Club
Walcheren (H.C.)
Club adres
Sportweg 10
4387 PM
VLISSINGEN
Club website
www.hcwalcheren.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
B
Discipline
Veldhockey
Datum start
07-06-2019
Datum eind
09-06-2019
Tijd start
18:00
Tijd eind
18:00
Website
www.sandsationtoernooi.nl
Kosten (per speler/persoon)
37,50
Naam contactpersoon
Kjeld Crucq
E-mailadres contactpersoon
sandsation@hcwalcheren.nl
Aanmelden voor toernooi