Terug naar overzicht

Tropical beach B toernooi

Naam toernooi
Tropical beach B toernooi
Beschrijving toernooi

Beste hockeyspelers en ouders,

Wij nodigen jullie uit voor ons Tropical Beach hockeytoernooi voor de B jeugd, voor zowel jongens als meisjes. Het toernooi vindt plaats op 1 juli 2023 en duurt van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur. We willen jullie graag uitnodigen voor een gezellige dag op onze club, waar jullie kunnen genieten van leuke wedstrijden en een geweldige sfeer.

Het toernooi staat open voor alle jeugdspelers vanaf de 2e klasse tot en met de 5e klasse. Ons doel is om een dag te creƫren waarop spelers van verschillende niveaus kunnen samenkomen en hun vaardigheden kunnen laten zien. We zullen ervoor zorgen dat alle teams gelijkwaardig worden ingedeeld, zodat het toernooi eerlijk verloopt en iedereen een kans heeft om te winnen.

Wij zorgen voor de lunch, maar vragen jullie om zelf een partytent, stoelen, kleed, etc. mee te nemen om hiermee een leuke plek te maken op het grasveld waar je met je team kunt uitrusten. Voor de organisatie van deze dag vragen wij een vergoeding van 100 euro per team.

We sluiten de dag af met een gezellige BBQ. Als jullie hieraan willen deelnemen, geef dit dan duidelijk aan bij de inschrijving. Geef ook aan met hoeveel jullie zijn en of er dieetwensen zijn. Voor de BBQ vragen wij nog een aparte vergoeding van 12,50 euro per persoon (inclusief drankje naar keuze). Naast een prijs voor het winnende team is er ook een prijs beschikbaar voor het meest originele team.

We verwelkomen jullie graag op onze club voor een onvergetelijke dag vol hockeyplezier. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via toernooi@vmhc.nl.

Met sportieve groeten,

De organisatie van het Tropical Beach hockeytoernooi

VMHC

Land
Nederland
Club
Vlijmense (M.H.C.)
Club adres
Bilderdijkstraat 2 A
5251 LP
Vlijmen
Club website
www.hockeyclubvlijmen.nl
Soort
Recreatief
Categorie
Jeugd
Meisjes/Jongens
Gemengd
Team
B
Discipline
Veldhockey
Datum start
01-07-2023
Datum eind
01-07-2023
Tijd start
10:00
Tijd eind
18:00
Website
www.vmhc.nl
Kosten (per team)
100 euro
Naam contactpersoon
Saskia Leeferink
E-mailadres contactpersoon
toernooi@vmhc.nl
Telefoonnummer contactpersoon
06-13051690
Aanmelden voor toernooi