‘Dit Bloemendaal is onervaren maar heeft meer hockeyvermogen’

Grote namen als Jaap Stockmann, Jamie Dwyer, Tim Jenniskens en Xavi Lleonart vertrokken aan het einde van vorig seizoen bij Bloemendaal, maar de Mussen sloegen deze zomer ook toe op de transfermarkt en haalden met onder andere Arthur van Doren en Jorrit Croon opnieuw veel kwaliteit in huis. Hoe kijkt Michel van den Heuvel aan tegen zijn selectie, zijn ze klaar voor de competitiestart van zondag en wat verwacht hij van komend seizoen? Want, is na 8 jaren zonder landstitel de jacht op het kampioenschap alweer geopend? 

Om hier aan de vooravond van de start van de Hoofdklasse de antwoorden op te krijgen, bezochten we donderdag de avondtraining op ’t Kopje. Waar overigens sterspeler Florian Fuchs na een ongelukkige botsing halverwege het veld moest verlaten voor een bezoekje aan het ziekenhuis om zijn lip te laten hechten.

Na afloop van de scherpe training zoomt Van den Heuvel in op zijn selectie, spreekt hij zijn verwachtingen uit en is hij ronduit lovend over zijn ‘Beste Speler van de Wereld’.

Bekijk het interview met de coach van Bloemendaal hierboven.