NOS en hockey.nl bij dé topper Kampong – Bloemendaal

Dé topper uit de Hoofdklasse Heren tussen Kampong en Bloemendaal krijgt zondag volop aandacht in de media. De NOS is met de camera’s aanwezig op sportpark De Klapperboom in Utrecht voor een registratie van runner up tegen de landskampioen. Bij Studio Sport is van het duel ’s avonds een samenvatting te zien. De wedstrijd is ook op de voet te volgen via de live-updates op hockey.nl. 

Kampong tegen Bloemendaal is de herhaling van de strijd om het kampioenschap van vorig seizoen. In Utrecht won destijds Bloemendaal het eerste duel met 2-1, Kampong zegevierde in de tweede wedstrijd op ’t Kopje, waarna Bloemendaal op zondag in eigen huis de titel binnenhaalde. Beide teams worden door de hockeykenners wederom getipt als de belangrijkste kandidaten voor de titel.

Behalve bij Kampong – Bloemendaal is de redactie van hockey.nl zondag ook bij Amsterdam tegen Oranje-Rood in de Hoofdklasse Heren. Bij de Livera Hoofdklasse Dames staat ook een topper op het programma: SCHC – Amsterdam, waarvan we vanaf 12.45 uur via de liveupdates verslag doen. Bij de dames bezoeken we ook Oranje-Rood – hdm. We houden je tevens op de hoogte van alle gebeurtenissen op de andere velden.

Amsterdam viert een treffer tegen SCHC. Foto: Koen Suyk

Zondagavond zijn vanaf 23.05 uur de hoogtepunten van de wedstrijden uit de Hoofdklasse te zien bij het programma Hoofdklasse Hockey op Ziggo Sport. Op maandagavond vanaf 18.00 uur kun je alle doelpunten en hoogtepunten van de op zondag gespeelde wedstrijden terugkijken op hockey.nl en ons Youtube-kanaal.

Vrijdagavond extra ronde Hoofdklasse Heren

Het hockey in de Hoofdklasse begint echter al op vrijdagavond. Dan staat een extra speelronde bij de heren op het programma. Hockey.nl is langs de velden aanwezig om je van minuut tot minuut op de hoogte te houden. Natuurlijk zijn we vrijdagavond bij de Haagse derby tussen Klein Zwitserland en HGC (aanvang 20.30 uur). Ook kun je via ons liveblog, dat start om 20.00 uur, alle hoogtepunten volgen van de Brabantse derby tussen Oranje-Rood en Den Bosch.

Alle samenvattingen van deze speelronde zijn zaterdag vanaf 18.00 uur te zien op hockey.nl en ons Youtube-kanaal.

HGC-aanvoerder Seve van Ass en doelman Sam van der Ven zijn dolgelukkig na het behalen van het EHL-ticket. Valt er vrijdagavond ook wat voor ze te vieren in de derby tegen KZ? Foto: David van Haren.

 

 


1 Reactie

  1. BramFransen

    Leuk. Maar wat is dat Ziggo Hoofdklasse waardeloos geworden. I.p.v. alle doelpunten nu eindeloos geklets en een paar wedstrijden. Jammer voor de sport.


Wat vind jij? Praat mee...