Social Shuffles | Blote Heren en uitbundige Dames

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Waarom zijn de Dames zo uitbundig?

Uitbundige sprongen, dolblije high fives, oorverdovend gejoel. Wat is er aan de hand met de Oranje Dames? De sfeer is in ieder geval geweldig!

naomi-jump
lidewij-high-five
maria-high-five

Blote mannen

Dit is je reinste clickbait natuurlijk. Nu weet je ook meteen waarom de Dames zo vrolijk zijn. Met dank aan Pirmin en Constantijn. En als je op het filmpje klikt, nemen Seve, Sander, Billy en Valentin je mee naar hun wonderlijke onderwaterwereld.

pirmin-in-bad
valentin-onder-water

Carlien, Naomi, Kelly en Ellen, wat is jullie reactie? #lookinggood?

Voor inspanning, komt ontspanning

Tijd om even bij te komen. En hoe kun je dat het beste doen? Ieder zijn voorkeur. Naomi leest een boekje, Carlien kruipt achter de laptop, Xan verkiest het mobieltje. En Ellen? Ellen gaat neemt wat tijd voor #zichselfie. Ook Jeroen, Valentin, Seve, Hidde en Mirco nemen het er lekker van.

ellen-lekker-chillen
jeroen-ontspannen
valentin-feestje

Het geheim van het Beest uit Bunnik

Jaap Stockmann. Het Beest uit Bunnik. Onverwoestbaar, onvermoeibaar, onpasseerbaar. Man, maar meer machine. Verzetter van bergen. Veegt het doel schoon met de snelheid van het licht. Rende laatst nog voor de lol wat rondjes rond Usain Bolt. Wat, Jaap, zeg het ons, is het geheim van je nimmer aflatende motor?

jaap-pizza

De laatste training

Al die spielerei is leuk, maar natuurlijk wordt er ook keihard getraind. De spieren worden soepel gemaakt, de snelheid getest, de reflexen staan op scherp. Oranje is er klaar voor! #zethemop #Rio2016

joyce-training
larissa-training
ellen-training

Op naar volgende week

Dat waren de Rio-krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooie OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via de app en social!

Als eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje. Je kunt OranjeHockey ook volgen op Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr.


Wat vind jij? Praat mee...