Inschrijvingen bekerhockey: laatste kans voor Gold en Silver Cup

Een nieuw hockeyseizoen betekent natuurlijk – en gelukkig – ook een nieuw jaar met bekerhockey. De aanmeldingen voor de Gold en Silver Cup stromen binnen op het bondsbureau in Utrecht. Inmiddels hebben maar liefst 207 damesteams en 198 herenteams zich ingeschreven. 

Speel jij in een standaardcompetities en is jouw team nog niet aangemeld voor het nieuwe bekerseizoen? Meld je dan via je (wedstrijd)secretaris op tophockey-contactpersoon aan via het competitiesysteem HockeyWeerelt. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 19 augustus. Heb je vragen, neem dan contact op via competitie@knhb.nl.

Aan de Gold Cup doen teams mee uit de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse plus de teams die zich vorig seizoen plaatsten via de Silver Cup. De Silver Cup is de bekercompetitie voor de ploegen uit de Eerste tot en met de Vierde Klasse.

Op 12 september staat de eerste ronde van de Gold Cup voor heren op het menu. Een dag later komen de dames in actie tijdens de Silver Cup. Een week later zijn de dames in de Gold Cup en de heren in de Silver Cup aan de beurt.

 

 

 


Wat vind jij? Praat mee...