Silver Cup (D): alle vierdeklassers uitgeschakeld

De zes overgebleven vierdeklassers hebben niet voor een stunt kunnen zorgen in de Silver Cup. Quick Stick, Woerden, Buitenhout, Strawberries, Made en Concordia werden vrijdagavond uitgeschakeld in de derde ronde van het bekertoernooi.

Quick Stick verloor op eigen veld met 6-0 van Leeuwarden, Woerden ging met 5-0 onderuit tegen Catwijck en Buitenhout moest haar meerdere erkennen in IJburg (0-1). Strawberries kwam net tekort tegen Bennebroek (2-3), Made dolf het onderspit tegen Barendrecht (0-6) en Concordia incasseerde een 5-3 nederlaag tegen Scoop.

Negen derdeklassers wisten wel te stunten en bereikten ten koste van een tweedeklasser de volgende ronde. Hisalis versloeg Hoorn met 2-1 en Saxenburg won met dezelfde cijfers van Spandersbosch. HDS rekende na het nemen van shoot-outs af met Rapid (1-1) en Wateringse Veld was nipt te sterk voor Ommoord (1-0). Ook UNO had shoot-outs nodig om Beuningen (2-2) te verslaan. Datzelfde gold voor Spitsbergen in het duel tegen Civicum (1-1). Westerduiven was na shoot-outs te sterk voor Zevenaar (0-0). Hilvarenbeek versloeg Waalwijk met 5-1 en Eersel trok in een doelpuntrijk duel tegen Basko (4-3) aan het langste eind.

In totaal bereikten twaalf tweedeklassers en zestien derdeklassers de volgende ronde van de Silver Cup.

Regio Noord-Oost

Regio Noord-West


Regio Zuid-West

Regio Midden

Regio Zuid


Wat vind jij? Praat mee...