Uitslagen Gold Cup (H): Silver Cup-winnaar Rijswijk ronde verder

De heren van Rijswijk, afgelopen seizoen winnaar van de Silver Cup, hebben de tweede ronde van de Gold Cup bereikt. De eersteklasser was donderdag in het belangrijkste bekertoernooi met 2-1 te sterk voor overgangsklasser Forescate.

Voor de twee andere eersteklassers, EHV en Union, betekende de eerste ronde meteen ook het eindpunt in de Gold Cup. EHV verloor met 2-1 op eigen veld van Ede, dat uitkomt in de Promotieklasse en Union boog pas na het nemen van shoot-outs voor overgangsklasser Were Di. Het duel was in de reguliere speeltijd in 2-2 geëindigd. Zowel EHV als Union stromen door naar de Silver Cup.

Liefst elf duels in de eerste ronde werden na het nemen van shoot-outs beslist. Zo won overgangsklasser HUDITO van promotieklasser Leiden, nadat de wedstrijd in 0-0 was geëindigd.

Ruime zeges

Verrassend was ook de zege van MEP. De overgangsklasser kende geen genade voor de nieuwbakken promotieklasser HCAS. Het werd 6-2. De grootste zege kwam op naam van promotieklasser Push dat de uitwedstrijd tegen overgangsklasser Helmond met liefst 9-2 won.

Tweevoudig Gold Cup-finalist Almere had zijn handen vol aan Huizen. De Almeerse ploeg trok dankzij een doelpunt van Youri de Bie in de slotfase van de wedstrijd aan het langste eind: 2-3.

Overgangsklasser Roomburg, dat vorig seizoen in de Gold Cup de kwartfinales haalde, strandde dit keer al in de eerste ronde. Tegenstander De Reigers was na het nemen van shoot-outs te sterk. Het duel was na reguliere speeltijd in 2-2 geëindigd.

Regio Noord-West

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MHCEDEHEREN1 (@mhcedeh1)

Regio West

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RHC H1 (@rhc_h1)

Regio Zuid-Midden

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MHC MEP HEREN 1 (@mepheren1)


Wat vind jij? Praat mee...