Halve finale Heren en Dames live in drie Pathé bioscopen

De halve finale tussen de heren van Nederland en Spanje én de halve finale van de Oranje Dames op de Spelen in Parijs zijn ook live te bekijken in Pathé Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De wedstrijd van de Oranje Heren is dinsdagmiddag om 14.00 uur, de vrouwen zijn woensdag om dezelfde te bekijken op de grote schermen. Dat geldt ook voor de finales als de Oranje-teams die halen.

De uitzendingen zijn in de Pathé Arena in Amsterdam, Pathé De Kuip in Rotterdam en Pathé Spuimarkt in Den Haag. De toegang bedraagt €7,50. De tickets voor de halve finale heren zijn online bij Pathé te bestellen. Voor de dames halve finale kun je de kaarten ook van tevoren online bestellen bij Pathé.

Het is de eerste keer ooit dat Pathé de Olympische Spelen vertoont in de bioscoop. Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé, is enthousiast: ‘Hockey is een populaire sport in Nederland en we hebben twee geweldige teams die kans maken op een medaille. We willen de fans de mogelijkheid bieden om samen van deze spannende wedstrijden te genieten op het grote doek, met het beste beeld en geluid. Zo creëren we een unieke en feestelijke sfeer in de bioscoop.’


Wat vind jij? Praat mee...