De mooiste platen van de laatste wedstrijd van Margot van Geffen

Na achttien seizoenen in de Tulp Hoofdklasse zit het erop voor powerhockeyer Margot van Geffen (34). Haar laatste maanden op het hockeyveld beleeft ze in het Australische Adelaide, waar de 265-voudig international deelneemt aan de Australische competitie

Margot van Geffen werd door haar teamgenoten van HGC donderdagavond in het zonnetje gezet tijdens een oefenwedstrijd tegen Huizen (2-0 zege). Van Geffen deed de voorbereiding nog mee in Wassenaar om fit te blijven, voordat ze begin september in het vliegtuig stapt voor haar Australische avontuur. De klasbak kreeg bloemen, knuffels, lof en een erehaag. Het werd ondanks dat het een oefenduel was, een waardig afscheid. Precies zoals ze verdient.

De Brabantse verzamelde in de bijna twintig jaar op het hoogste niveau negen landstitels (stuk voor stuk met Den Bosch), pakte twee keer olympisch goud, werd vijf keer Europees kampioen en greep drie keer mondiaal goud. Een prijzenkast waar je u tegen zegt. Geniet nog één keer van de bikkelharde nummer 23 in onze fotoslide.

Foto’s: Rob Romer

 


1 Reactie

  1. Aad Oosterlee

    👏🏻


Wat vind jij? Praat mee...