H.C. Diemen

Over de club

Telefoonnummer
020 600 1857
E-mailadres
info@hcdiemen.nl
Website
www.hcdiemen.nl
Bezoekadres
Sportlaan 7
1111 PX Diemen

Soorten Hockey

  • Veldhockey

Parkeren

TVDZ:
Gratis parkeren naast de vereniging

AHC Ijburg:
Sportpark IJburg heeft een bescheiden bezoekersparkeerterrein. Dit terrein is alleen geopend op wedstrijddagen. Wanneer het terrein vol is staat dit aangegeven.

Met het openbaar vervoer neem je vanaf het CS tram 26, uitstappen bij de halte Vennepluimstraat. Vanaf hier is het 15-20 minuten lopen naar de velden.

Het terrein is alleen voor bezoekers ... AHC IJburg leden komen altijd op de fiets. Afzetten van kinderen graag altijd buiten het park. Dit voorkomt onnodige aantallen auto's en verkeersbewegingen in het park.

Bij een vol parkeerterrein kan er geparkeerd worden in de parkeergarage van Winkelcentrum IJburg (Daguerrestraat 51, 1087 BR Amsterdam), vanaf daar is het 10 - 15 minuten lopen naar de velden in het Diemerpark.

LET OP: op IJburg geldt overal betaald parkeren van 09.00 tot 19.00 uur! Ook op het bezoekersparkeerterrein. In het park is er een maximum snelheid van 30km per uur. Parkeren maximaal 4 uur. Parkeren alleen binnen de vakken. Keren mag alleen via de parkeerlus achter op het parkeerterrein.

Onze betaalmethodes
  • Contant