Auping Doelpunt van de Week: 15 en 16 februari

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Lieve Bressers van Oirschot MD1,  Roos Verbarendse van Wateringse Veld MB1, Pepijn Verstegen van Klein Zwitserland JC12, Sophia Caljé van Den Bosch MD1 of Niels Brandse van Leonidas JC1?

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek. Het Doelpunt van de Week is nu dus ook in de zaal. Dus maak jij dit weekend een pareltje van een goal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 uur naar redactie@hockey.nl, of via whatsapp (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl). Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust.

 

  • Wie maakt het mooiste doelpunt van de week?

    Je hebt al op deze poll gestemd.

    Auping Doelpunt van de Week: 15 en 16 februari 2020    Ophalen van gegevens