Auping Doelpunt van de Week: 21 en 22 december 2019

Het is weer dinsdag dus het is tijd voor een nieuwe ‘Doelpunt van de Week’! Uit alle inzendingen hebben we deze week weer vijf heerlijke goals geselecteerd die meedingen naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’. De genomineerden deze week zijn: Max Bakker uit Mijdrecht JH1, Lisanne de Lange uit Laren Dames 1, Jurre Thijssen uit JD2 van Union, Babs Alderden uit MA1 van Amstelveen en tot slot Lennart Smits uit Venlo Heren 1. 

Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar van het seizoen 2019-2020? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Let op! We starten vanaf volgende week met alleen maar doelpunten uit de zaal. Dus maak jij dit weekend een pareltje van een goal? Stuur ‘m dan naar ons op. Voor dinsdag 09:00 naar redactie@hockey.nl, of via whats-app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl).  Wie weet zit jij dan volgende bij de vijf genomineerden. Succes!

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het Jaar 2019/2020 wint niet alleen de eer, maar ook een mooie prijs: een Auping bed ter waarde van 2500 euro.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Auping. Sponsor van de rust. 

  • Wie maakt het Auping Doelpunt van de Week?

    Deze poll is gesloten.

    Je hebt al op deze poll gestemd.

    Auping Doelpunt van de Week: 21 en 22 december 2019    Ophalen van gegevens