Auping Doelpunt van de Week – 24 en 25 september (nieuwe ronde)

Deze week werd er weer lustig op los gestemd op het Auping Doelpunt van de Week. Zo lustig, dat de redactie, maar ook een aantal verontruste websitebezoekers, vermoedden dat het proces niet helemaal eerlijk is verlopen. Na contact met onze supportafdeling bleek dit vermoeden te kloppen. Jammer genoeg is er enkele duizenden keren met behulp van geautomatiseerde scripten gestemd.

We zijn niet heel streng, maar we willen wel dat de Doelpunt van de Week-winnaar degene is die dat weekend het mooiste, gefilmde, doelpunt heeft gemaakt. We snappen dat dit uitmondt in een wedstrijd tussen wie zijn of haar vrienden, familie, teamgenoten en vereniging het best weet te activeren om te stemmen en dat is prima. Wat we zeker niet willen is dat de winnaar degene is die het meest vaardig is met online botjes. Dat laten we niet toe.

Daarom zette we Flore Pop, Matis Papa, Tom Beumer, Lotte Dessing en Maurits Smal allemaal weer op 0 en kan er vanaf 12.00 uur donderdag tot 12.00 uur vrijdag opnieuw gestemd worden op het Doelpunt van de Week van 24 en 25 september. We roepen hen en hun fans allemaal op dit eerlijk te doen. We houden het nauwlettend in de gaten.

Het is dus alweer tijd om te stemmen op het Doelpunt van de Week! Welke goal vind jij het mooist? De genomineerden zijn: Flore Pop van GHHC, Matis Papa namens Pinoké, Tom Beumer van IJsseloever, Lotte Dessing van Tempo ’34 en Maurits Smal van Berkel en Rodenrijs. Geniet van de goals en stem op jouw favoriet via hockey.nl/doelpuntvdweek