Emotionele Jonker ontzettend blij met prachtige comeback

Negen weken stond hij aan de kant met een zware hersenschudding, maar zondag maakte Constantijn Jonker tot zijn gedroomde comeback bij Kampong. Onder luid applaus van het eigen publiek maakte het clubicoon zo in de play-offs van zijn allerlaatste seizoen toch nog speelminuten. 

En wat voor een wedstrijd had Jonker hiervoor ‘uitgekozen’. De 31-jarige geboren Utrechter won met zijn Kampong op memorabele wijze het tweede halve finaleduel met Oranje-Rood en plaatste zich daarmee voor de finale. Direct na afloop schoof een zichtbaar emotionele Jonker aan in onze LIVE-uitzending en gaf hij zijn eerste reactie op zijn bijzondere comeback en de spectaculaire halve finale.

Jonker: ‘Het zijn donkere weken geweest en ik had lang het gevoel dat ik mijn laatste wedstrijd voor Kampong had gespeeld. De ontvangst vandaag was waanzinnig. Een emotioneel moment voor mij. Eigenlijk vanaf het moment dat ik vanuit de kleedkamer door de tunnel het veld op liep realiseerde ik me echt even waar ik het allemaal voor heb gedaan. Ik ben nu zo blij dat we het als team nu weer doen.’

Bekijk het hele interview hierboven.