De Hockeytaxi #6: Naomi van As trekt stoute schoenen aan

De Hockeytaxi is van stal gehaald en reed de afgelopen weken weer met bekende hockeyhelden door het land. Hier is de allereerste aflevering van seizoen 2. En wat voor één. Niemand minder dan Naomi van As neemt plaats op de ‘hotseat’ en ging met verslaggever Jeroen Mansier op reis door het weidse Friesland. Maak je op voor een enerverende, openhartige en hier en daar ronduit hilarische rit!

Tijdens de rit praat Naomi uitgebreid over onder andere het stoppen als hockeyster, haar laatste momenten bij Laren, de hoogte- en dieptepunten in haar hockeycarrière en over haar werk als televisiepresentatrice. Tussendoor een klein muzikaal intermezzo en natuurlijk antwoord op de vraag: wat gaat ze nu doen? Hoe gaat ze als topsportster fysiek afbouwen en wat zijn haar ambities?

Naomi beantwoordt ook een paar van de door jullie massaal ingestuurde kijkersvragen en let goed op, want je kan door Naomi gesigneerde hockeyballen winnen! Dus pak wat te drinken, doe je gordels om, start de band en stap in bij Naomi en Jeroen.