Kampong geeft clubiconen Jonker en Caspers uniek afscheid

Samen speelden ze meer dan 20 jaar in het shirt van Kampong. Ze kroonden zich in 2016 tot Europees kampioen en pakten in 2017 de eerste landstitel in de clubhistorie, gevold door titelprolongatie in het afgelopen seizoen. Maar aan het jongensboek van Constantijn Jonker en Quirijn Caspers kwam zaterdag een einde. Een prachtig einde. Aangemoedigd door een paar honderd toeschouwers en tientallen vrienden en familieleden, namen de twee clubiconen op grootse wijze afscheid van hun geliefde club.

Om hun clubhelden een passend afscheid te geven organiseerde Kampong op de Klapperboom een paar mooie afscheidswedstrijden, waarbij Jonker en Caspers met het eerste van Kampong het opnamen tegen een samengesteld Wereldelftal en de Kampong Allstars. Met daarin spelers als Roderick Weusthof, Erik Bouwens, Laurence Doherty, Rogier Hofman, Valentin Verga en Billy Bakker.

Het werd een schitterende middag waarin ook Kampongers Philip Meulenbroek en Sjoerd de Wert afscheid namen, maar die toch vooral in het teken stond van het afzwaaiende duo dat al sinds de D-Jeugd samen in het Kampong-blauw te bewonderen was: Constantijn Jonker en Quirijn Caspers.