Prachtige finaledag Schoolhockeycompetitie Oud 2016

Op de velden van Hurley en Pinoké werd dinsdagmiddag de finaledag van de Schoolhockeycompetitie 2016 Oud afgewerkt. Het werd een prachtige zonnige middag hockey met zo waar een saluut van een voorbijrazende JSF.

Bij de meiden kroonde het Keizer Karel College uit Amstelveen zich tot beste schoolteam van Nederland door in de finale het Schiedamse SG Spieringshoek te verslaan met 2-0. Het sterke team van het Montessori Lyceum uit Rotterdam trok in de jongensfinale aan het langste eind. In de slotseconden scoorden de Rotterdammers de enige goal van de wedstrijd waardoor zij ten koste van het Beekdal Lyceum uit Arnhem de titel in de wacht sleepten.

De winnaars kregen uit handen van de algemeen directeur KNHB, Erik Gerritsen en Reinoud Imhof, secretaris van de KNHB, de welverdiende medailles omgehangen en bekers overhandigd. Na afloop van de huldiging nog een mooi gebaar van de jongens van het Montessori Lyceum. Zij overhandigden de gewonnen bekers als dank aan hun docent, die na 30 jaar trouwe dienst met pensioen gaat.