Valentin Verga haalt opgelucht adem na botkneuzing kort voor WK

Valentin Verga beleefde afgelopen donderdag een paar spannende momenten in het Academisch Medisch Centrum. Nadat hij tijdens de ochtendtraining met Oranje een bal hard op de binnenkant van zijn voet kreeg, moest hij naar het ziekenhuis om een foto te laten maken. Om uit te sluiten of er sprake was van een breuk. Met het WK in India in aantocht zat de schrik er even goed in bij de 180-voudig international en de rest van de internationals. Gelukkig viel de schade mee, zo laat Verga maandagavond na afloop van de uitzwaaiwedstrijd Nederland – Ierland (7-1) voor onze camera weten.

Hoe gaat het met zijn herstel en hoe zien zijn laatste dagen voor vertrek naar India eruit en wat gaat er absoluut in zijn koffer mee richting het WK? Bekijk het interview met de 29-jarige flamboyante middenvelder hierboven terug en maak je op voor een paar opmerkelijke antwoorden.

Bekijk ook

Ook Jeroen Hertzberger verscheen maandagavond na afloop van de 7-1 overwinning aan in onze live-uitzending. Hoezeer genoot hij van het 2200-koppig publiek in het Amsterdamse bos en wat zegt zo’n ruime zege in de laatste officiĆ«le wedstrijd van de voorbereiding nou over waar het Nederlands elftal staat? Je hoort zijn visie in onderstaande video!