Amsterdam rond met Pruyser en talent Merkus

Amsterdam-spits Mirco Pruyser heeft zijn contract verlengd voor twee jaar. Daarmee blijft Pruyser de club trouw sinds zijn overgang van de Reigers, in de jeugd. Amsterdam versterkt zich verder met talent Niek Merkus, die overkomt van Schaerweijde.

Mirco Pruyser over zijn vernieuwde contract : “Ik ben er erg blij mee, want Amsterdam is mijn club. Mooi dat de liefde wederzijds is.”

Amsterdam kan dat alleen maar beamen. Commissaris Tophockey Fons Fonteijn: “Met Mirco blijft de aanval van het team voor iedere tegenstander levensgevaarlijk.”

Landstitel

Pruyser vervolgt: “Uiteraard willen we de landstitel pakken, na de goede derde plek van afgelopen seizoen. En heel leuk om na twee jaar afwezigheid weer de EHL te spelen. Die willen we natuurlijk ook winnen.”

Talent Niek Merkus

Eén van de drie genomineerden voor de titel ‘Grootste talent van de Hoofdklasse’ Niek Merkus, speelt komend seizoen ook voor Amsterdam. De verdediger komt van Schaerweijde en speelt daarnaast in Jong Oranje. Fonteijn is in zijn nopjes met de komst van Niek. “Niek is precies het soort speler dat wij graag bij Amsterdam zien: vastberaden, super talentvol en met het doel om nog beter te worden.”


Wat vind jij? Praat mee...