WK-nieuws: Argentinië legt beslag op drie individuele prijzen

Het WK in Nederland en Spanje is in volle gang. Hoog tijd om de berichten over het hoogtepunt van deze hockeyzomer een apart plekje te geven. Je raadt het al: in dit blog lees je het laatste WK-nieuws.


6 Reacties

 1. robvisser

  Wat raar dat blauw verplicht is. Dat was het ook niet bij het WK in 2014. Ik ben er geen liefhebber van. De groene mat vind ik veel rustiger. Ik vind het ook een beter contrast hebben met de witte bal. Jammer.

 2. bcuckow

  Wss dat India veel blauwe velden had laten aanlegen en dat de rest van de wereld moet daar aan conformeren.

 3. jacobbuddingh

  De FIH dicteert de mat moet blauw. De hockeyliefhebbers menen de mat moet groen. In het hockeywereldje is altijd wat te doen. (vrij naar Herman Finkers)

 4. aukevos

  Het was weer een gaaf toernooi waarvan ik hoop dat er steeds meer landen dit hockey willen! En ik hoop zelf dat die demonstratiewedstrijd profijt hadden waardoor LG hockey ook weer herkend word of dat het eindelijk op termijn para hockey word Maar dit terzijde leuk interview en het was nogmaals een leuk toernooi en allemaal goed gespeeld

 5. w.j.arriens

  Het wordt een schitterende finale. En nu maar hopen op een spannend wedstrijdverslag ....... en niet teveel ge-oh. De verslaggever dient verslag te doen van de wedstrijd, spannend dus en vakkundig. Die laatste twee dingen ontbreekt het aan bij (een aantal) Nederlandse sportverslaggevers. Dat komt zeker ook omdat ze al zo lang meelopen en geen uitdagers danwel jongere konkurrenten hebben. Ik weet zeker dat het dan ook voor niet-hockey kenners die ingeschakeld hebben, aantrekkelijk wordt en dat zij gewonnen zullen worden voor deze mooie, snelle, moderne sport.


Wat vind jij? Praat mee...