Round-up Super A: Doelpuntenfestijn bij AthenA JA1-Schaerweijde

Er vielen veel doelpunten te bewonderen in de Super A Jongens en Meisjes. In Amsterdam maakten AthenA JA1 en Schaerweijde JA1 een waar feest van. De Zeistenaren wonnen met 12-4 en namen de drie punten meer naar huis. In Super A Meisjes maakte Alecto een dozijn treffers tegen Quick Stick.

Jongens – Poule A
Reigers JA1 nam drie punten mee naar huis dankzij de 7-3 zege in Delft op Ring Pass. Hierdoor gaat Reigers aan kop. Vorige week wist de ploeg ook al met 8-1 te winnen van Beuningen.

Jongens – Poule B
Tilburg was met 7-0 te sterk voor Hurley en gaat in poule B aan de leiding samen met Wageningen. Etten-Leur en Voordaan zijn nog puntloos.

Jongens – Poule C
Qui Vive JA1 is de enige ploeg in de poule die de volle buit uit twee duels heeft. Qui Vive won de uitwedstrijd bij Berkel Rodenrijs met 3-2. Westerkwartier is na twee wedstrijden nog zonder punten. De ploeg verloor op eigen veld met 10-0 van IJsseloever. Vorige week ging de ploeg ook al dik onderuit tegen Alliance: 7-0.

Jongens – Poule D
Schaerweijde en AthenA maakten er een waar doelpuntenfestijn van. De Zeistenaren wonnen in Amsterdam met 12-4. Schaerweijde is koploper, de Amsterdammers zijn hekkensluiter met nul punten uit twee duels, evenals Naarden.

Meisjes – Poule A
Met de 7-1-overwinning op Phoenix is Oss de enige ploeg met zes punten uit twee wedstrijden. Leonidas boekte de grootste zege. In en tegen Eindhoven werd het 9-1. Geel-Zwart is in deze poule de puntloze hekkensluiter.

Meisjes – Poule B
De nipte 2-1-uitzege bij Rood-Wit betekent dat Breda alleen koploper is. Rood-Wit behaalde uit twee duels slechts één punt en is in de onderste regionen terug te vinden met MOP en Upward die ook een enkel punt hebben verzameld.

Meisjes – Poule C
Huizen en SCHC gaan aan kop met zes uit twee. Alecto boekte de grootste zege. Het won met 12-0 van Quick Stick, dat hierdoor nog nul punten heeft na twee competitieduels. Ook HIC staat op de hatelijke nul. De ploeg verloor in eigen huis met 4-0 van Bully.

Meisjes – Poule D
Zwolle versloeg Naarden met 4-1 en is alleen koploper op drie punten gevolgd door vijf ploegen. Qui Vive en GHBS sluiten de rij met elk een punt.


Wat vind jij? Praat mee...