Round-up Super B: Gooische JB1 vermorzelt Almelo

Gooische JB1 waren zaterdag oppermachtig tegen Almelo. Het werd liefst 15-0. In dezelfde poule was Huizen JB1 ook op schot. Het versloeg HVA met 11-1. In Super B Meisjes deed Zwolle goede zaken met de 5-2-zege op hdm.

Jongens – Poule A
Naarden was zaterdag de enige ploeg in de poule die wist te winnen. In Delft werd Ring Pass met 3-0 verslagen. De overige duels in deze poule eindigden in 2-2. Door de zege gaat Naarden aan de leiding.

Jongens – Poule B
Breda won de doelpuntrijke wedstrijd tegen Ede met 4-6. De ploeg gaat alleen aan kop op twee punten gevolgd door MOP dat Klein Zwitserland met 7-0 versloeg. Klein Zwitserland is na twee speeldagen nog zonder punten net als Tilburg.

Jongens – Poule C
Gooische haalde uit tegen Almelo. Het werd liefst 15-0. Ook Huizen werkte aan het doelsaldo. HVA werd met 11-1 verslagen. HVA en Almelo staan in deze poule nog met lege handen. Gooische en Amsterdam delen in deze poule de koppositie.

Jongens – Poule D
Hdm boekte zijn tweede zege. De Haagse formatie was met 8-0 te sterk voor Amersfoort. Ook Hurley was op schot. Het werd 6-2 tegen Alecto. Hdm gaat aan kop samen met HBS.

Meisjes – Poule A
Were Di blijft na de 2-1-zege op Victoria in het spoor van mede koploper Leonidas dat afrekende met Maastricht: 7-0. Maastricht en Victoria zijn nog zonder punten.

Meisjes – Poule B
HBS was met 4-1 te sterk voor MOP. Door de zege is HBS alleen koploper op twee punten gevolgd door Alliance. MOP is hekkensluiter en heeft net als Deventer nog geen enkel punt behaald na twee competitieronden.

Meisjes – Poule C
Met zes punten uit twee wedstrijden kent Zwolle een prima start. De ploeg was met 5-2 te sterk voor hdm en koestert als koploper twee punten voorsprong op Laren, dat Klein Zwitserland met 3-1 versloeg.

Meisjes – Poule D
Na de 0-4-overwinning op Forescate is Hurley koploper samen met Gooische dat Rood-Wit wist te verslaan: 2-4. Het was voor Rood-Wit de tweede nederlaag. Met nul punten is de ploegen hekkensluiter in deze poule.

https://twitter.com/GHBS_MB1/status/662981947463888896


Wat vind jij? Praat mee...