Kom jij Oranje zaterdag 3 juli gratis aanmoedigen?

Kom jij Maartje Paumen, Naomi van As en al die andere internationals zaterdag aanmoedigen in de finale van de HWL 3 in Brasschaat tegen Zuid-Korea? Als je iets oranjes aantrekt, krijg je korting of mag je zelfs gratis naar binnen.

Kinderen tot en met veertien jaar hoeven zaterdag geen entree te betalen als ze iets oranjekleurigs dragen. Eén betalende oranjekleurige volwassene mag een andere volwassene gratis mee naar binnen nemen.

Let op: deze actie is alleen geldig als je dit bericht van hockey.nl print en laat zien bij de kassa. Je mag het ook laten zien op je smartphone.

Deze actie is een geste van de organisatie van de Hockey World League naar Oranjefans die in het bezit zijn van een toegangsticket en die gratis een tweede persoon mee willen nemen. Dit om de Oranjedames extra te steunen in de finale.

Programma

Nederland speelt om 18.00 uur in de finale van de HWL 3 tegen Zuid-Korea. Om 15.30 uur staat de troostfinale tussen Australië en Nieuw-Zeeland op het programma. Om 10.30 uur speelt België tegen Italië om de zevende plaats en om 13.00 uur strijden India en Japan om de vijfde plaats.

Voor meer informatie over de actievoorwaarden, kijk op www.road2rio.be.

Foto: KNHB/Koen Suyk


Wat vind jij? Praat mee...