Rabobank partner van het EK hockey in Londen

Van 21 tot en met 30 augustus vindt het EK hockey plaats op het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen. In navolging van het zeer succesvolle WK hockey in eigen land in 2014 is de Rabobank opnieuw partner van een groot hockeytoernooi.

Rabobank en hockey

Rabobank is al zeventien jaar partner van de hockeysport. Het EK in Londen is een prachtig podium om de relatie tussen hockey en Rabobank  te verstevigen. Hockey maakt een explosieve groei door en is de tweede teamsport van Nederland. Via de lokale Rabobanken is de Rabobank direct betrokken bij meer dan 200 hockey verenigingen, van shirtsponsor van heren-1 tot lid van de businessclub.

Londen: een podium voor Uitblinkers

Afgelopen maanden heeft de Rabobank de actie ‘Uitblinkers’ georganiseerd. Hockeyend Nederland werd opgeroepen om zijn of haar Uitblinker van de vereniging te nomineren. Via rabosport.nl was er tot en met 31 mei de kans om de Uitblinkers van de vereniging in het zonnetje te zetten. De meest genomineerde Uitblinker van elke vereniging ziet zijn of haar naam tijdens het EK in Londen terug op het shirt van Oranje.

Winnaar EK-trip

Door Uitblinker Jan van der Moer te nomineren, heeft Rob Vos een verzorgde trip voor 2 personen naar het EK hockey in Londen gewonnen. Van harte gefeliciteerd namens hockey.nl!

Alles lezen en zien over het EK Hockey in Londen? Dat kan hier op hockey.nl.


Wat vind jij? Praat mee...