Tweede tot en met Vierde Klasse – 4 oktober

Alle eerste teams van alle clubs hebben sinds dit seizoen een dynamische, eigen poulepagina op hockey.nl. Dus ook teams uit de Tweede tot en met de Vierde Klasse. Hockey.nl brengt in een round-up de meest opvallende zaken van afgelopen weekend. Twitter vooral mee met de hashtag van jouw poule.

Tweede Klasse Heren

Er stond een heuse topper op het programma: nummer één Alliance speelde met 3-3 gelijk tegen nummer De Terriërs (poule A). Ommoord haalde met maar liefst 14-0 uit tegen Asvion (poule B).

Bekijk de poulepagina’s van de Tweede Klasse Heren. 

https://twitter.com/Conceptenzo/status/651050271678812160

Tweede Klasse Dames

Geel-Zwart en Maastricht scoorden erop los: 7-4 (poule C). Phoenix heeft na de 3-1 zege op Barneveld de eerste 4 duels van dit seizoen allemaal gewonnen (poule D).

Bekijk de poulepagina’s van de Tweede Klasse Dames. 

Derde Klasse Heren

Nieuwkoop won met maar liefst 9-2 van Heerhugowaard (poule A). Koploper Shinty leed tegen Mezen (1-1) het eerst puntverlies van dit seizoen (poule E).

Bekijk de poulepagina’s van de Derde Klasse Heren. 

Derde Klasse Dames

Loenen en Culemborg speelden gelijk in een doelpuntrijk duel: 4-4 (poule E). HOCO en Domo wonnen allebei met 5-3 en delen de koppositie (poule D).

Bekijk de poulepagina’s van de Derde Klasse Dames. 

Vierde Klasse Heren

Evergreen sleepte dankzij een 0-0 gelijkspel tegen Hoeksche Waard het eerste punt van het seizoen binnen (poule B). Loenen won met maar liefst 10-1 van IJburg (poule C).

Bekijk de poulepagina’s van de Vierde Klasse Heren. 

Vierde Klasse Dames

DVS versloeg HDL met indrukwekkende cijfers: 11-0 (poule A). Hoeksche Waard won de topper tegen Walcheren met 1-3. (poule D).

Bekijk de poulepagina’s van de Vierde Klasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...