2e tot en met 4e klasse – Verslag 18 oktober

Veel doelpunten, grote cijfers bij ploegen die naast elkaar op de ranglijst staan en veel dezelfde uitslagen. Ook interessant: een team dat de derde helft heeft gewonnen! Dit gebeurde er onder meer in de Tweede tot en met de Vierde Klasse in speelronde 6. Twitter vooral mee met de hashtag van jouw poule.

Tweede Klasse Heren

Een opvallend resultaat in Poule C: Nummer 6 Basko wint met 10-0 (!) van nummer 5 Geldrop. Hoewel het verschil nu is geslonken tot 1 punt, staat de ploeg uit Veldhoven nog altijd lager op de ranglijst.

Bekijk de poulepagina’s van de Tweede Klasse Heren.

Basko wint met 10-0 van Geldrop

Bron: Facebook/VMHC Basko Heren 1

Tweede Klasse Dames

Voor de wedstrijd stonden HOD en Geel-Zwart beide op 12 punten. Door de 5-2 overwinning van de dames uit Valkenswaard, nemen zij nu 3 punten afstand en staan zij nog iets steviger op de tweede plek in Poule C.

Bekijk de poulepagina’s van de Tweede Klasse Dames. 

HOD wint met 5-2 van Geel-Zwart

Bron: Facebook/HOD Dames 1

Derde Klasse Heren

In Poule A heeft FIT de aansluiting met de top van het klassement verloren door een 3-1 nederlaag bij Abcoude. Het verschil tussen de nummer 3 Abcoude en 4 FIT bedraagt nu 5 punten.

In diezelfde poule hebben de mannen van Westerpark een mooie overwinning geboekt op Castricum. De man van de wedstrijd? Het moge duidelijk zijn:

De 3-0 nederlaag op doelsaldo van DDHC tegen koploper Nuenen (Poule C), hadden de Heren uit Raamsdonksveer waarschijnlijk al ingecalculeerd, getuige de tweet van het elftal:

Bekijk de poulepagina’s van de Derde Klasse Heren.

Derde Klasse Dames

In Poule A zijn de dames van Pijnacker Catwijck voorbij gestreefd op de ranglijst. Na het stuivertje wisselen staat Pijnacker nu op plaats 5, Catwijck op plek 6. Hoe de wedstrijd verliep lees je in het verslag van Catwijck Dames 1:

Verslag Pijnacker Catwijck

Lees verder op Facebook/Catwyck Dames 1.

Bekijk de poulepagina’s van de Derde Klasse Dames. 

Vierde Klasse Heren

Na de 8-0 vorige week was er deze zondag een zeer krappe overwinning van de koploper Cranendonck (Poule A). Het werd 1-2 bij het nog puntloze NOVA.

In Poule B werd er lustig op los gescoord. De nummer 2 Nieuwegein haalde uit tegen HCRB: 15-0. Hoeksche Waard won met 1-7 bij Goeree Overflakkee, Evergreen versloeg Capelle met 7-2 en Souburgh en Zevenbergen konden elkaar niet verslaan: 3-3.

Bekijk de poulepagina’s van de Vierde Klasse Heren. 

Vierde Klasse Dames

In 3 van de 4 wedstrijden in Poule C was de uitslag 4-0. Onder andere bij Dieren tegen Haackey, de nummer 1 tegen de nummer 3. Ook de nummer 2 Westerduiven liet een 4-0 overwinning noteren, tegen nummer 4 Avanti. Nummer 6 Goor won met dezelfde cijfers van hekkensluiter Druten. Twello en Haaskamp verdeelden de 4 doelpunten. In Twello werd het 2-2.

Bekijk de poulepagina’s van de Vierde Klasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...