Auping Doelpunt van de Week – 22, 23 en 24 maart 2024

We zijn alweer aangekomen bij de dertiende editie van Doelpunt van de Week van dit seizoen. De mooiste ingezonden goals dingen deze week weer mee naar de titel van ‘Auping Doelpunt van de Week’.

De genomineerden van deze week zijn: Freek Hehewerth (Alecto H1), Tine van Rooij (Groningen MO16-1), Lars Bakker (AthenA H1), Diede Goossens (HOD MO16-1) en Fenne van Beek (Spitsbergen MO12-1). Wie maakt de mooiste en wordt de volgende weekwinnaar? Breng je stem uit op hockey.nl/doelpuntvdweek.

Auping Doelpunt van het Jaar

Uit alle weekwinnaars wordt met jullie hulp aan het eind van het seizoen het meest spectaculaire doelpunt gekozen. De maker van het Auping Doelpunt van het jaar 2023/2024 gaat er niet alleen vandoor met de eer, maar ook met een mooie prijs: een Auping-bed ter waarde van 2500 euro.


2 Reacties

  1. hielkestruben

    De goal van Athena lijkt me toch wel behoorlijk gevaarlijk spel van de aanvallende partij. De bal die als voorzet wordt gegeven was er zelf namelijk ook niet ingegaan, maar hing voorlangs. Meerdere personen moeten bukken om niet de bal vol in hun gezicht te krijgen. Ik zou hem hebben afgekeurd 😉

  2. gerardvanstijn

    Eens met Hielke Struben.


Wat vind jij? Praat mee...