Auping Doelpunt van de Week: Quinten Blom (Upward JB1)

Wat was het deze week weer een spannende strijd om het doelpunt van de week. Met liefst vier stemmen meer dan de runner-up is de winnaar van deze week Quinten Blom van Upward JB1. Met zijn fantastische tip-in in de kruising, wint hij het Auping Doelpunt van de Week 13/14 oktober. Gefeliciteerd Quinten! 

Blom speelde met zijn ploeg Upward JB1 tegen Apeldoorn JB1. Het was niet zomaar een wedstrijd: de winnaar plaatste zich voor Landelijk B. En dat deed Blom samen met zijn teamgenoten met dank aan deze uitgedachte strafcorner. Blom vond ruimte voor de defensie van Apeldoorn en kon de bal zo prachtig de netten in tippen, waardoor zijn ploeg met 4-2 won.

Ook nummer twee is het vermelden waard. Pier Buntsma van Overbos H1 kwam welgeteld vier stemmen te kort in de doelpunt van de week verkiezing. Maar ook zijn goal mocht er wezen. Buntsma zag een actie op links opkomen, dook letterlijk de cirkel in en tipte de voorzet zo de kruising in. Hoewel de wedstrijd met 3-1 werd verloren, mocht het doelpunt van Buntsma er zeker wezen.

Bekijk hier nog eens alle 5 genomineerde doelpunten van deze week. Komend weekend even geen hockey – op de Promotie- en Hoofdklasse na – dus geen doelpunt van deze week. Volgende week gaan we weer verder en zijn we alweer benieuwd naar de pareltjes die er dat weekend gescoord gaan worden! Mail (redactie@hockey.nl), app (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl) ze voor dinsdag 09.00 uur.


Wat vind jij? Praat mee...