FIH Pro League Fan of the Day

In de zoektocht naar de Fan of the Day stuitten we ditmaal niet op een enkele fan, maar op een hele groep uitgedoste supporters van Zwaluwen Utrecht.
Bijna 200 leden van de vereniging waren donderdagavond naar het Wagener Stadion afgereisd om de Halve Finale van de Oranje Dames tegen Duitsland te kijken. In oranjetenues en met prachtige sjaals van de club juichten ze de dames naar een 2-1 overwinning.

Mede dankzij de vrijwilligersactie van Rabobank konden zij met zoveel hockeyliefhebbers op de Rabo Club Tribune live de wedstrijd kijken. Verenigingen konden hun favoriete vrijwilliger van het jaar in het zonnetje zetten en daarmee tickets winnen voor een wedstrijd in de Grand Final. Michiel Verlaak, voorzitter van Zwaluwen, wilde niet de focus leggen op het individu en nomineerde daarom twee maanden geleden alle vrijwilligers van de vereniging, want juist daar ligt hun kracht, in het samenwerken. Blijkbaar viel deze nominatie extra op bij de jury en werden ze verkozen tot één van de vier winnaars.

Als kers op de taart mochten de meisjes van M8E2 & M8E3 ook nog met de speelsters van het Nederlands Elftal mee het veld oplopen en was het feest voor Zwaluwen compleet!


Wat vind jij? Praat mee...