Winnaars MEESTERVOORSPELLER Dag 5

Woensdagavond speelden de Oranje Dames hun 3e poulewedstrijd van de Olympische Spelen tegen het zeer defensief spelende China. De Chinese muur werd 69 seconde voor tijd toch doorbroken door een doelpunt van Kitty van Male. Van de ruim 800 voorspellingen hadden er maar 2 de einduitslag van 1-0 goed voorspeld.

De twee prijswinnaars met de goede voorspelling Nederland – China(D) zijn:

Marit 

Caro

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! De redactie van OranjeHockey neemt via mail contact op met deze winnaars en wenst iedereen veel succes met de volgende voorspellingen.

De ‘MEESTERVOORSPELLER’ wint een gesigneerd shirt

Ben jij gek van hockey? Voorspel dan voor elke Oranje wedstrijd de goede uitslag en wordt de ‘MEESTERVOORSPELLER’. Aan kop gaan 3 dames (Marleen V., Danique S. en Annaaaa) met ieder 2 correcte voorspellingen!

Diegene die de meeste Olympische Oranje wedstrijden goed heeft voorspeld wint een oranje shirt met een handtekening van zijn of haar oranje held! Wanneer er meerdere meestervoorspellers op de 1e plaats eindigen, wordt de prijs verloot.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Vul dan via het icoon ‘scorebord’ in de OranjeHockey app jouw voorspellingen in en wie weet ben jij de volgende winnaar!


Wat vind jij? Praat mee...