Loting Silver Cup vrijdagavond live op Facebook hockey.nl

De loting voor de halve finales van de Silver Cup wordt vrijdagavond live uitgezonden via het Facebook-kanaal van hockey.nl. De loting start rond 22.30 uur en wordt gehouden in het nieuwe clubhuis van Ede na afloop van het kwartfinaleduel tegen Bennebroek.

Behalve Ede – Bennebroek worden vanavond ook de bekerwedstrijden De Kromhouters – Oss, Klein Zwitserland – Westerpark en USHC – MEP afgewerkt.
De winnaars van die duels spelen de halve finale van de Silver Cup op 3 juni. Een dag later is de finale en de strijd om de derde en vierde plek. Vanavond maakt de KNHB ook bekend op welke locatie deze final four wordt gespeeld.

De wedstrijden uit de kwartfinale zijn vrijdagavond live te volgen via de Standenmotor in de app van hockey.nl en op de website hockey.nl. Bij de duels in Ede en USHC zijn verslaggevers van hockey.nl aanwezig. De beelden en verslagen volgen later op de avond.

Heb je zelf foto’s of video’s van een van de bekerwedstrijden, stuur die dan zo snel mogelijk naar redactie@hockey.nl. Als je twittert over de wedstrijd of beelden via Instagram deelt, gebruik dan #bekerhockey en mention de accounts van hockey.nl.

Video van de loting van de kwartfinales van de Silver Cup, inclusief beelden van de bokaal voor de winnaar.


Wat vind jij? Praat mee...