Silver Cup (D): tweedeklasser Nieuwegein naar de finale?

De enige overgebleven tweedeklasser Nieuwegein speelt vanavond voor een plek in de finale van de Silver Cup Dames. Vanaf 20.30 uur neemt de ploeg het op tegen Delta Venlo. De andere halve eindstrijd gaat tussen GHBS en HOD.

Nieuwegein bereikte de laatste vier door in de kwartfinales Zwart-Wit met 2-0 te verslaan. Tegenstander Delta Venlo schakelde titelverdediger EHV met 3-1 uit. GHBS plaatste zich voor de halve finales na een 4-1 overwinning op AMVJ, dat tijdens de vorige editie in 2019 de finale bereikte. HOD rekende af met tweedeklasser Pollux: 4-2.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mhc Nieuwegein (@mhcn_1978)

Programma halve finales

GHBS – HOD
Delta Venlo – Nieuwegein

De finale van de Silver Cup wordt gespeeld op 4, 12 of 19 juni. De datum is afhankelijk van het competitieprogramma van de finalisten. De eindstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein en de locatie wordt later bekendgemaakt. Loting heeft uitgewezen dat de winnaar van het duel tussen GHBS en HOD de thuisspelende ploeg is in de finale, die wordt gehouden op neutraal terrein.

Deelname Gold Cup

De halvefinalisten van de Silver Cup hebben het recht om in het seizoen 2022-2023 deel te nemen aan de Gold Cup, waaraan de teams uit de Hoofdklasse, Promotieklasse en Overgangsklasse meedoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hockeyvereniging HOD (@hockey_hod)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GHBS Dames 1 (@ghbsdames1)


Wat vind jij? Praat mee...