Uitslagen 8ste finales Silver Cup Dames: Schiedam klopt Houten

In de Silver Cup werden vrijdagavond de achtste finales bij de dames gespeeld. Schiedam (foto) trof klassegenoot Houten en won overtuigend met 1-4. Het Hilversumse Spandersbosch slaagde er niet in om te stunten tegen eersteklasser Overbos en verloor met 0-2.

Gooische – Xenios 5-3

Vetgedrukte teams gaat door naar de kwartfinales.

Loting kwartfinales Silver Cup 20 april live op hockey.nl

De winnaars van de achtste finales spelen de kwartfinale van de Silver Cup. De loting van de kwartfinales vindt plaats op 20 april na afloop van de bekerwedstrijd van de heren tussen Helmond en Oss. Dan worden ook de kwartfinales van de mannen geloot. De loting is live te volgen via hockey.nl en de Facebookpagina van hockey.nl vanaf ongeveer 22.30 uur.
De kwartfinales van de Silver Cup bij zowel de mannen als de dames worden gespeeld op 10 mei (Hemelvaartsdag).