Herfsthockey: toernooien in de herfstvakantie

Deze zomer geen toernooi gespeeld? Of gewoon zin in nog een toernooi? Precies over een maand is het alweer herfstvakantie en dan worden er ook toernooien gehouden. Hockey.nl maakt een lijstje van de herfsttoernooien.

  • Over de Top. Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs organiseert op zaterdag 17 oktober het ‘Over de Top’ toernooi voor C en D teams, en zaterdag 24 oktober worden het toernooi voor A en B teams gespeeld. Het is een prestatietoernooi, dat volgens Berkel en Rodenrijs een uitstekende voorbereiding op de eerste competitiehelft na de klassenindeling.
  • Torneo St George Champions Trophy. Veteranen die zin hebben in een hockeyvakantie in de herfst kunnen terecht in Zaragoza, in het noorden van Spanje, van 16 tot en met 18 oktober. Nederlandse teams worden van harte uitgenodigd deel te nemen.
  • Oktoberfest trimmers toernooi. Net voor de vakantie, maar wel in de herfst: het Oktoberfest-toernooi op 10 oktober bij HC Hisalis. Het toernooi is bedoeld voor trim-hockeyers, en zowel beginnende als gevorderde hockeyers kunnen meedoen.

Organiseert jouw club ook een toernooi in de herfstvakantie? Laat het ons weten!


Wat vind jij? Praat mee...