Kersverse kampioenen kukelen het kanaal in – deel 2

De kampioensfoto’s stromen nog altijd binnen en ons bericht over winnaars die een nat pak haalden leverde nogal wat reacties op. Wat blijkt: kampioenen die in een nabijgelegen sloot of meer springen komen veel vaker voor dan wij dachten. Vandaar, deel 2 van de plompspringende kampioenen.

  1. We zaten er al op te wachten: meer foto’s van natte hockeyers van IJsseloever, waar de IJsselduik een traditie is voor de kampioenen. Jongens C2 besloot meteen maar even te gaan waterpoloën.

IJsseloever JC2 Kampioen

2. Het slootje ziet er niet al te fris uit, maar dat weerhield de Jongens C2 van De Kraaien absoluut niet om even kopje onder te gaan na hun behaalde kampioenschap.

De Kraaien JC2 Kampioen

3. Met een stadion met de naam Stadion Oosterplas ben je bijna wel verplicht om een frisse duik te nemen als je kampioen bent geworden. Al hebben we dat de vrouwen van recordkampioen Den Bosch Dames 1 nog nooit zien doen… Jongens D2 was echter de beroerdste niet en vierde de titel in het water.

Den Bosch JD2 Kampioen

4. Bij Nieuwegein springen de kersverse kampioenen traditioneel in het Merwedekanaal, zo ook de Jongens D1. Jongere broertjes mogen meespringen, maar dan wel met zwemvest aan.

5. Meisjes C1 van Ring Pass was de beste in IDC West-II en vierde dat met een sprong in het Delftse water. Als een echt team hielpen ze elkaar daarna de kant op.

Ring Pass MC1 Kampioen


1 Reactie

  1. WoutervanLemmen

    De jongens van de D3 uit Nieuwegein werden afgelopen zaterdag ook kampioen. Zij sprongen ook in het water. Ik heb een filmpje en foto's beschikbaar.


Wat vind jij? Praat mee...