Venlo H1 op het toneel voor volle zaal in theater de Maaspoort

Heren 1 van hockeyclub Venlo gaat het theater in. De mannen doen met zijn allen als figurant mee in een grote scène in 1 van de voorstellingen van de Venlose Revue, die volle zalen trekt in theater de Maaspoort. De hockeyers spelen voetbalsupporters in de jaren 50.

De Venlose Revue vroeg onlangs aan verenigingen of er voor een bepaalde scène 15 mannelijke figuranten geleverd konden worden, waarop VHC H1 meteen reageerde, vertelt teammanager Robert Bouten. ‘Het is een unieke ervaring voor de spelers. Naast het wekelijkse hockeyen mogen ze nu voor 1 keer meedoen aan het grootste theater dat Noord-Limburg kent: de Venlose Revue.’

Repeteren

De voorstelling waarin de mannen mee gaan acteren staat gepland op zaterdag 8 oktober. De hockeyers spelen dan voetbalsupporters bij een wedstrijd van FC VVV in de jaren 50. Voorafgaande aan de voorstelling zullen ze 2 keer met de cast van zo’n 75 spelers mee repeteren.

850 toeschouwers

De Venlose Revue kent een rijke historie in Venlo en zorgt om de vijf jaar voor volle zalen in theater de Maaspoort. Er zijn in totaal 17 voorstellingen met telkens 850 toeschouwers.


Wat vind jij? Praat mee...