80-jarigen spelen historische interland Nederland – Engeland

Op Breda Hockey Vereniging Push vond woensdagavond een wel heel bijzonder duel plaats. Een interland tussen Nederland en Engeland met spelers van 80 jaar of ouder. Niet eerder werd er in de historie van de hockeysport een internationaal duel gespeeld met tachtigplussers en zo werd er op deze 24 april regelrechte sportgeschiedenis geschreven.

De wedstrijd komt in aanmerking voor een notering in het Guinness Book of Records, maar of dit ook het geval is wordt later bekend. Voor nu, bekijk de videobeelden hierboven en geniet van de passie en het spelplezier van deze bijzondere spelers. En kom er achter wat het geheim is van deze mannen en hoe zij het volhouden om meer dan zeventig jaar te blijven hockeyen!


5 Reacties

 1. Derrick Bijker

  Geweldig leuk! Goed artikel en filmpje!

 2. kcinna

  Wij hadden de 75+ spelers uit Australië afgelopen jaar in Lyon, voorbereiding op het WK die in de zomer plaatsvond. Zo leuk, nog lekker fanatiek! Heerlijk om naar te kijken

 3. thejoker92

  Geweldig dit. Groot respect voor deze helden!!

 4. edny

  excellent speciaal het idee van clubs met alleen leden van over de 60plus. Geen brood nijd en een gegarandeerde goede sfeer na afloop .Jammer dat oude internationals niet te zien waren. ook jammer dat de verslaggever van dit korte relaas niet positiever was ,misschien uit schaamte en totaaal geen respect dat ook ouderen lol hebben.

 5. circlestorm69

  Mooi dit! 👌🏻


Wat vind jij? Praat mee...